BoyleSports увеличава броя на SSBT чрез сделка с Playtech BGT Sports

Playtech BGT Sports (PBS) постигна споразумение за разширяване на разпространението на своите терминали за залагания (SSBT) с BoyleSports.

Доставчикът на решения за омни-чанъл спортни залагания ще разположи още 325 от терминалите си в имотите на ирландския оператор, удвоявайки броя им на над 1000 през последните 12 месеца.

Гъстотата на SSBT в магазините ще се увеличи, след като бъдат инсталирани допълнителните терминали, като много от най-добре представящите се магазини на оператора, ще имат по пет SSBT.

Д-р Армин Сейджидър, главен изпълнителен директор на Playtech BGT Sports, заяви: „Нашето партньорство с BoyleSports е много успешно още от началото, а второто ни разширение тази година доказва силата на продукта ни за ирландската клиентска база.

Много магазини ще разполагат с повече от четири терминала, което илюстрира, че клиентите виждат осезаемите ползи от машините, за които е доказано, че значително увеличават приходите и печалбите. „

Playtech BGT Sports е създаден през 2016 г., след като Playtech придобива Best Gaming Technology и след интегрирането на други фирми в една спортна дивизия.

Новото споразумение на BoyleSports идва само четири месеца след подобно разширение на сделката, в следствие, на която PBS предоставя на оператора допълнителни 200 терминала.

BoyleSports вярва, че SSBT може да им помогне да се разграничат от конкурентите, тъй като иска да предложи на клиентите цялостна услуга чрез различни съвременни носители.

Джена Бойл, шеф на търговията на дребно в BoyleSports, заяви: „Отзивите на клиентите за увеличеното предлагане на SSBT от PBS ни накараха да увеличим значително броя им в нашите имоти, за да отговорим на търсенето.

Те ни помогнаха да генерираме рекорден оборот от футболни залози на SSBT и значителните нарастващи приходи, които всеки генерира, доведоха до вземането на решение за по-нататъшно увеличаване на средната гъстота в нашия магазин, за да се увеличи допълнително водещото ни пазарно предлагане на дребно.“