Бразилия ще запише втора победа на Копа Америка в мачa срещу Перу

На 18 юни от 03:00 ч. наше време отборът на Бразилия ще излезе за втория си мач на Копа Америка – турнир, на който е домакин. „Селесао“ ще посрещнат Перу и са големи фаворити за победата. Перуанците не играха в първия кръг на турнира, така че сега ще стартират участието си и надали можеше да имат по-труден първи двубой на състезанието.

Бразилия записа успех с 3:0 над Венецуела в първия си мач на Копа Америка 2021, с което записа осма победна победа – седем от тях са постигнати със суха мрежа. Бразилският състав е изчислен на стойност малко над милиард евро и е логично да се разбере защо имат толкова голямо предимство срещу Перу. Коефициентите също изразяват това, принуждавайки ни да търсим повече стойност в залог с хендикап. Залогът за успех с хендикап за „Селесао“ може да бъде добър избор, а по-смелите залагащи ще потърсят и победа за Бразилия с поне 3 гола разлика. Възпитаниците на Тите са просто безупречни у дома и в последните си пет срещи имат пет победи при голова разлика 14-0.

Перу влиза в Копа Америка св лоша форма. Отборът спечели последния си мач срещу Еквадор, но това е едва вторият им триумф в последните 10 мача. Освен това отборът бе в серия от 3 мача без вкаран гол, преди да спечели срещу Еквадор. От друга страна, защитата на Бразилия беше безупречна, като поддържаше суха мрежа в изминалите си пет срещи.

Победа или равенство срещу най-добрия отбор в групата и състезанието ще бъде чудесно начало за самочувствието на Перо. Статистически погледнато обаче, това е доста неочаквано. В 16 срещи в историята Перу е побеждавал Бразилия само два пъти и има три равенства. Това, което помага, е, че и двете победи дойдоха през последните 5 години, което означава, че Перу е на прав път. И все пак не смятаме, че това е големият им момент, като нашата прогноза е за успех на Бразилия с хендикап.