Къде да намерите най-добрите коефициенти за залог на Челси срещу Бърнли?

Шампионите от Висшата лига ще започнат този сезон срещу отбор, който ще се бори с изпадането… вижте най-добрите коефициенти, и заложите на Челси срещу Бърнли!

Все още има известно време, преди да бъде дадено официално началото на първия ден от Висшата лига, но сайтове за спортни залагания в Обединеното кралство вече говорят за шансовете, за фаворитите и, разбира се, за какво говорят всички: коефициентите. В тази статия ще ви представим най-добрите сайтове, с помощта на които да заложите на Висшата лига, както и най-добрите коефициенти за залог на Челси срещу Бърнли!

Ще спечели ли лесно Челси?

  • Заложете на Челси да победи – коефициент 1.16;
  • Заложете на Челси да победи и в двете полувремена – коефициент 1.61;
  • Тези пазари и още много друго други можете да откриете в Bwin.

Дали Челси ще спечели лесно срещу Бърнли?

Според коефициентите би било шокираща изненада, ако Бърнли победи Челси в Ден 1 на Висшата лига. Коефициентът за Челси да спечели е 1,16, а най-добрият коефициент за Бърнли може да бъде намерен в Bwin, той е 15.00. Момчетата на Конте са ясни фаворити да спечелят този мач.

Намерете най-добрите коефициенти за специални залози на Челси срещу Бърнли!

В онлайн сайтове за спортни залагания, можете да намерите коефициентите за залагане на Челси срещу Бърнли не само на крайния резултат и броя на головете, но също така можете да намерите коефициенти за специални залагания на мачове от Висшата лига. Можете дори да заложите на Челси да поведе, но Бърнли да спечели. Коефициентът за този пазар е 51.00. Коефициентите за Челси да спечели някое от полувремената е 1.10 …

Желаете ли да намерите най-добрите коефициенти залагания на Челси срещу Бърнли? Не се колебайте да посетите Bwin, където можете да намерите най-голямото разнообразие от пазари, както и най-конкурентните коефициенти!