Какво се случва с приятелството между Вавринка и Федерер?

Приятелството между Вавринка и Федерер е съвсем естествено. И двамата известни тенисисти идват от Швейцария, така че те се срещат помежду си доста често … няма как, трябва да се уважават взаимно.

Въпреки това, отношенията им не винаги изглежда, че са добри, особено ако съдим по коментарите, които правят един за друг. Последният път, когато двата се срещнаха, Федерер можеше да бъде и по-щастлив в края, както се очакваше и от онлайн букмейкърските къщи в Швейцария. Федерер победи колегата си сънародник в BNP Paribas Open финала.

„Федерер е задник!“

Приятелството на Вавринка и Федерер сякаш бе цъфтящо в края на играта, тъй като те се поздравиха помежду си. Но с речта си след мача, Вавринка смути някои любители на спорта. Той буквално нарече легендарния тенисист – задник, защото противникът му се смееше, докато той говореше през сълзи. Въпреки че, сцената беше подигравателна.

„Просто се опитвах да му повдигна настроението“

Разбира се, Роджър Федерер не е от типа хора, които биха се присмели на някого, той просто побеждава. След като бе наречен задник, той каза, че не е имал лоши намерения, и че той просто се е засмял, защото е искал да покаже позитивизъм към Вавринка: как всичко ще бъде наред и как не е необходимо да бъде тъжен.

Заложете на Федерер да спечели повече турнири!

Федерер се завърна от сериозно нараняване в началото на годината. Той направи грандиозно завръщане със спечелването на Australian Open 2017. ATP Miami Open току-що започна, а финалния мач ще се играе на 1 април. Може би трябва да се присъедините към един от най-добрите онлайн букмейкъри и да заложите на Федерер да спечели ATP Miami Open. коефициента му е 4.00 в Bwin.