Kindred Group подкрепя приложение за хазартна терапия

Поради известна негативност от страна на медиите, отговорният хазарт се превърна в новия фокус на индустрията и последната компания, която предприема действия по този въпрос, е базираната в Стокхолм – Kindred Group Plc. Онлайн хазартна група обяви, че е финансирала разработването на обществено и безплатно „Приложение за хазартна терапия“.

Kindred Group си сътрудничи с Gordon Moody Association, за да пусне на пазара безплатно приложение за хазартна терапия, насочено към проблемните комарджии.

Първоначално приложението за хазартна терапия ще бъде достъпно само в Скандинавия (Швеция, Норвегия, Финландия и Дания) и ще предупреждава потребителите за симптомите на проблемни хазартни игри, както и ще предоставя терапевтични упражнения и подкрепа за хора, които се борят с желанието си за хазарт.

Педро Ромеро, ръководител на хазартната терапия, каза: „Ние сме доволни от подкрепата на Kindred за по-нататъшното развитие на приложението за хазартна терапия, което допълнително ще помогне на хиляди хора, които се борят с хазарта. В индустрията е широко признато, че Kindred Group е лидер в защитата на играчите. Това е благодарение на ангажимента на компанията, ангажираността й и екипа за Отговорен хазарт. „

Ръководителят на анализа на интеграция Марио Бонело добави: „Ние сме много щастливи, че можем да подкрепим разработката на приложението за хазартна терапия. Осигуряването на сигурна среда за нашите клиенти е в сърцето на Kindred, поради което продължаваме да подкрепяме инициативи, които могат да сведат до минимум вредата, причинена от хазарта.”