Китайската футболна апликация Dongqiudi става спонсор на Кристъл Палас

Футболният клуб Кристъл Палас от Южен Лондон продължава да разширява търговското си присъствие в азиатските пазари, като обявява първото си спонсорско споразумение с китайската футболна апликация Dongqiudi.

Започвайки този сезон 2017/18 на английската Висша лига, логото на Dongqiudi ще се появи на тениските от екипа на отбора, на левия ръкав, както по време на домакинските мачове, така и при гостуванията им.

Управлението на Кристъл Палас обяви новото спонсорство, тъй като футболният клуб обиколи Азия, и ще играе в Premier League Asia Trophy на стадион Хонг Конг.

Стартирало през 2013 г., Dongqiudi е популярно приложение за китайски футбол, което предоставя богата информация за международни футболни срещи и състезания. Приложението допълнително ангажира своята аудитория, като създава социални клубове за китайски фенове, за да обсъждат всички футболни неща.

Към днешна дата Dongqiudi уточнява, че разполага с +30 милиона изтегляния, като приложението отчита повече от 3 милиона уникални ежедневни потребители.

Коментирайки партньорството Стив Париш, председател на Кристал Палас, заяви: „Радваме се, че Dongguiudi е първият партньор на клуба, чието лого ще е на ръкава на фланелките на играчите.

Платформата на Dongqiudi ни дава фантастична възможност да популяризираме Кристал Палас в Китай, като същевременно излагаме своята експозиция на марката на нарастващите международни срещи на клуба и сред широката аудитория на Висшата лига.“

Миналият юни Кристал Палас обяви най-голямата си спонсорска сделка до момента, посрещайки азиатския букмейкър ManBetX като официален спонсор на клуба за EPL 2017/18.