Отмъщението за Брексит? Заложете на Шотландия срещу Англия!

Понякога няма изгода от залози на международни приятелски футболни срещи, но има и някои изключителни случаи, когато се опровергава това твърдение … залагайте на Шотландия срещу Англия в двубой за квалификация за СП!

Онлайн операторите за спортни залози във Великобритания винаги са готови да представят коефициентите за Англия да спечели. Те подценяват шансовете на шотландския национален отбор по футбол, тъй като те не са толкова добри, и това може би е идеалният момент шотландската страна да победи Англия.

Тези от нас, които се интересуват от политиката, знаят точно как Шотландия е срещу Брексит, докато Англия очевидно е на противоположно мнение. Шотландия търси начини да напусне Обединеното кралство и да остане в ЕС още след скандалния референдум. Докато този мач няма да им даде никакво решение по въпроса с ЕС, те биха могли да покажат гнева на своите „владетели“, като ги победят във футбола …

Футболът и политиката ръка за ръка …

От друга страна, тези от нас, които се интересуват от футбола, както и от политиката, трябва да познават връзката между тях: докато хората гледат футбол с надеждата да освободят стреса и да се наслаждават на добри изпълнения, той може да бъде средство за изразяване на политически възгледи.

Може би това е идеалният инструмент за Шотландия да съобщи на света: „не сме доволни от това”. Но тяхното послание трябва да е кристално ясно на полето, и това няма да е лесно …

Англия са ясни фаворити …

За Шотландия няма да е лесна задача да отмъстят за това, че са принудени да напуснат ЕС против волята си. Английският футболен отбор е много по-силен и всички оператори за онлайн залагания очакват те да бъдат в състояние да спечелят футболното дерби във Великобритания в събота вечерта.

Коефициента за Англия да спечели срещу Шотландия са едва 1.70 в Bwin, което я прави сигурен залог. Коефициентът за Шотландия да победи Англия е 5.25… Може би искате да заложите на Лий Грифитс да вкара по всяко време на коефициент 4.50 в Bwin.