Scientific Games продължава отношенията си с Colorado Lottery за още 6 години

Индустриалния доставчик Scientific Games спечели нов шестгодишен договор като основен доставчик на незабавни игри за Colorado Lottery.

Новата сделка, която започна на 1 юли 2017 г. и съдържа опцията за още две години, според която Scientific Games ще осигуряват незабавно планиране на игри, изследвания и анализи, маркетингови услуги и поддръжка на продажбите.

Годишните печалби на Colorado Lottery от продажби за незабавни игри нараснаха с 19% през целия период на предишния договор с Scientific Games, който продължи от 2011 до 2016 г.

Джон Шулц, старши вицепрезидент на Scientific Games за незабавни продукти заяви: „Ние сме си сътрудничили с Colorado Lottery, за да разработим много силно портфолио от незабавни игри и за нас е чест да имаме възможността да продължим своята чудесна работа заедно за още шест години.

„Ние продължаваме да се фокусираме върху изследванията и анализите, които ни помагат да създаваме игри, които нашите клиенти обичат, а освен това заедно с растежа на мисията на лотарията, се обръща внимание и на щатските програми, които защитават нейните най-ценни ресурси“.

Лаура Солано, директор на Colorado Lottery, заяви: „Colorado Lottery гордо инвестира повече от $3 млрд. в Колорадо, а Scientific Games са от помощ за постигането на нашите цели.

Те са страхотен партньор вече повече от 30 години и продължават да демонстрират ангажираност към целостта и качеството на нашите игри.“