Вижте трите най-добри спортни събития, на които да заложите през август 2017 година

Има много спортни събития, измежду които да избират, но в тази статия ще опишем някои от най-добрите, на които да заложите през август с Bwin и Betfair.

Вече сме в средата на лятото и много невероятни спортни събития вече завършиха. За тези, които обичат да залагат на спорт, все още има някои добри възможности да се направят пари от събитията, които ще се проведат през август.

Многобройни и различни спортни събития ще се проведат следващия месец, но трите, които ще посочим по-долу, предлагат особено добри шансове за изплащане.

Заложете на ПГА Чемпиъншип 2017

99-тото издания на ПГА Чемпиъншип ще се проведе от 10 до 13 август. Почти всички най-добри играчи в света са планирани да вземат участие.

На чело в таблицата с коефициентите на ПГА Чемпиъншип е Рори МакИлрой. 28-годишният голф играч от Северна Ирландия понастоящем се нарежда на 4-то място в света и не е спечелил важен шампионат от 2014 г. насам, но той играе страхотно досега през 2017 г. и на него е отреден вторият най-нисък коефициент в ПГА Чемпиъншип – 8.50.

Дъстин Джонсън е топ фаворита в турнира. Той ще излиза в този турнир след най-добрата си година – 2016 г. и има коефициент 8.00, за да спечели първия си шампионат тази година. Това, което прави този турнир едно от най-добрите спортни събития за залагане през август са коефициентите за някои айтсайдери. Играчи като Хенрик Стенсон и Адам Скот имат голяма възможност да спечелят, но коефициентите им са доста високи, съответно 23.00 и 34.00.

Заложете на МакГрегър срещу Майуедър

Можете да се аргументирате с това, че срещата между МакГрегър и Мейуедър не е само най-голямото спортно събитие през август, а през цялата година. Дори случайни феновете на бокса и MMA нетърпеливо очакват тези мъже да се качат на ринга, а коефициентите, определени от Bwin, ви предлагат огромна възможност да печелите пари.

По отношение на залозите на победителя, Майуедър идва като значителен фаворит с коефициент 1.16, докато Конър влиза като аутсайдер с 5.00 коефициент.

Това, което прави тази среща едно от най-добрите спортни събития, на които да заложите през август, е страхотният списък от опции за залагане. Можете да заложите на резултата от срещата (5 възможности), точния метод на победа, общо рунда и други.

Заложете на Европейското първенство по волейбол през 2017 година

16 от най-добрите отбори по волейбол в Европа ще се състезават в първенство, започващо на 24 август, а феновете на спортните залагания вече могат да поставят своя залог за победител.

Франция се нарежда на трето място с коефициент 5.00. Те спечелиха най-новия турнир в серия със Словения и много експерти за залагания на волейбол предвиждат, че ще спечелят отново през 2017 г.

Русия винаги изглежда като фаворит, когато става въпрос за спортни състезания, и тук не е различно. Те последно спечелиха през 2013 г. и сега имат коефициент от 4.33, за да спечелят трофея тази година. Италия може да е най-добрият вариант за залози. Те вече са спечелили турнира шест пъти и са включени като аутсайдер с коефициент 6.00 в турнира.

А за верните фенове на българския отбор по волейбол, можете да се възползвате от 21.00 коефициент и да подкрепите нашите момчета.

За да намерите повече от най-добрите спортни събития, на които да заложите през август, не забравяйте да се отправите към Bwin и Betfair. Тук ще намерите огромен списък от опции за спортни залагания за 2017!