Жена заложи $223,000 за победа на Клинтън

Уверената 44-годишна дама направи огромният залог за Хилари Клинтън в William Hill

Мистериозният комарджия се оказва доста уверен, че Хилари Клинтън ще бъде следващият американски президент – след като заложи $223,000.

44-годишната жена – която никога не е залагала преди това – направи своят залог за кандидатът на демократите в букмейкърски пункт на William Hill.

И се оказва, че невероятната сума не е била достатъчна за оптимистката.

Следващият ден тя се върнала на мястото с още £13,200 вярвайки, че госпожа Клинтън ще замени Барак Обама с шансове от 1/8.

Сега жената очаква да получи £205,916 – печелейки £22,716 – ако Клинтън успее да победи бизнесменът Доналд Тръмп на 8 ноември.

Говорителят на William Hill Греъм Шарп каза, че жената е казала на персонала в пункта, че гледа на залога като на „инвестиция“.

Шарп каза, „Дамата пристигнала в пункта точно преди да отключат вратата, казвайки на персонала, че е убедена, че Хилари ще спечели, така че искала да добави пари към залога си.

„Все пак, шансовете на Доналд Тръмп се движат доста, така че започваме да виждаме пари и за него, а най-големият залог за него от изминалата седмица бе £2,000 в Съфолк.“

Залогът на жената е вторият най-голям залог за Клинтън, след като още една жена заложи €550,000 на нея, когато шансовете бяха 4/11.

Ако залога на жената й се отплати, тя може да се превърне в последният комарджия спечелил толкова пари от букмейкър.

Последната година, онлайн клиент от Дърам Каунти спечели £30,000 от залог за £5 на футбол с букмейкъра Coral.

След един уикенд с изненадващи футболни резултати, комарджията успява да предвиди съвсем правилно развоят на пет мача.

Голямата печалба идва броени дни след като бармана Люис Райдър спечели £1 милион от Националната лотария с изтъркване на билет.

Той бил навън, за да купи храна за кучето си, Марли, когато импулсивно купил печелившият билет.

През 2012, Томас Галиган бе обявен за мистериозният комарджия, който спечели £400,000 от залог за £2 на коне.

Галиган изпратил дъщеря си Амбър да заложи парите, но не осъзнал веднага, че е спечелил, след като конете му стават първи.