Къде можете да заложите на електронни спортове

Ако се интересувате от видео игри и искате да заложите на тях, ние сме тук, за да ви помогнем!

Направихме списък, който съдържа сайтове, в които можете да заложите на електронни спортове. Нашето проучване се базира на няколко въпроса: Къде можете да откриете най-добрите коефициенти? Къде имате по-голям избор от залози? Кои сайтове се смятат за най-добрите що се отнася до залагане на електронни спортове? В крайна сметка събрахме три от най-добрите букмейкърски сайта, в които можете да заложите на любимата си видео игра.

Pinnacle Sports

Питате къде можете да заложите на най-популярните електронни спортове? На този сайт можете да заложите на Dota 2, Starcraft 2 и LoL. Това са едни от най-популярните игри, на които можете да заложите. Бетинг сайта им е свързан със специален Twitter канал с всички новини свързани с електронните спортове. Pinnacle Sports също предлага доста полезен наръчник за това как да започнете да залагате в този сектор. Силно го препоръчваме!

SkyBet

Залагането на електронни спортове може да е доста добро решение в онлайн сайтове като SkyBet. Букмейкъра предлага редица опции за залагане и е от операторите, които са установили дейността си в тази сфера от сравнително дълъг период от време. Вижте сайта, няма да се разочаровате!