Заложете на победител във ФА Къп

Вече можете да намерите най-добрите коефициенти за ФА Къп. Заложете на победител в турнира и спечелете страхотни парични награди, благодарение на най-добрите коефициенти от най-добрите сайтове за залагания. Не пропускайте!

Онлайн хазартните новини във Великобритания са развълнувани да докладват за предстоящия турнир, ФА Къп. Първият мач от четвъртфиналите ще се играе между Мидълзбро и Манчестър Сити в събота следобед. Малко след това, Арсенал е домакин на Линкълн Сити.

Ще видим още един мач от ФА Къп в неделя следобед когато Тотнъм ще бъде домакин на Милуол в 16:00. Е, нека си го кажем, тези три мача са доста предвидими, но от съперничеството на Челси срещу Манчестър Юнайтед може да стане доста интересен мач.

Кой може да спечели ФА Къп?

Не си струва да залагаме на класирането на Ман Сити, Арсенал и Тотнъм. Техните коефициенти са абсурдно ниски, защото те са доста по-силни от опонентите си.

Считано от днес, Манчестър Сити е фаворит номер 1 за спечелване на ФА Къп. Коефициентът за Ман Сити да спечели ФА Къп е 4.00 в Bwin. А тези за Челси, Тотнъм и Арсенал са еднакви и определени на 4.33, а когато става въпрос за Манчестър Юнайтед, можете да заложите при коефициент 9.00. Посетете Bwin, за да изберете сред най-добрите коефициенти на пазара.