Залози на снукър

За разлика от спортове като футбол или тенис, които често се играят с бясна скорост, снукърът е спорт, който изисква много търпение, което важи както за играчите, така и за зрителите. Това е спорт, който се играе в много бавно темпо, но за сметка на това излъчва класа и изтънченост. Точността и прецизността на майсторите в играта са доста приятни за окото.

Турнири

Има изобилие от турнири, но само няколко от тях са добили по-сериозна популярност. В момента има девет ранкинг турнира, които позволяват на играчите да дръпнат напред в световната ранглиста. Тези девет турнира са желан връх от всеки един снукър играч, тъй като с победата в тях идват не само многото точки, но и огромни парични награди.

Залози на снукър

Повечето букмейкъри предлагат огромен списък от възможности за залагане на мачовете от големите турнири. Световното първенство по снукър по традиция събира най-голям интерес от страна на залагащите. Както е и при другите спортове, повечето налични пазари позволяват на залагащите да изберат най-добрата възможност за залог за тях, което няма как да стане, когато се предлагат залози само за победител в срещите и в турнира, например. В действителност, залозите на снукър не са най-масовите залози в света, което оставя широко отворени врати за атрактивни коефициенти.

Повечето букмейкъри предлагат и залози на живо за мачовете, които се предават по телевизията, като и в залозите на живо се предлага голям обхват от възможности за залог.

Популярни пазари за залози на снукър

Победител в турнира
Най-голям брейк в турнира
Залози за отделните мачове
Залози за всеки отделен фрейм във отделните мачове
Залози с хендикап
Най-голям брейк в мача
Първа вкарана топка

Съвети за залози на снукър

Форма – Анализирайте формата на играчите. Както и във всеки друг спорт, моментната форма влияе върху изхода от срещата. Ако играч е спечелил последните си няколко мача и идва в турнира с победа от предходния, той ще бъде окрилен от успеха си и може да се очаква пак да се представи добре.

Един срещу друг – Обърнете внимание на директните двубои между двамата играчи. Някои играчи са склонни да играят най-добрия си снукър, когато се сблъскат с най-добрите, надскачайки възможностите си. И в снукъра всеки си има своите удобни и неудобни съперници.