Ето какво трябва да знаете за залозите на тенис в предстоящте турнири

Някои големи турнири ще се проведат през следващите месеци, а ако искате да заложите на тенис, най-добрите коефициенти ще намерите в Bwin.

Обединеното кралство е създало едни от най-талантливите тенисисти в света през годините. В момента шотландският играч Анди Мъри е лицето на тениса в Обединеното кралство, въпреки че започват да се появяват много млади хора.

Редица големи турнири по тенис ще се проведат през следващите няколко месеца, а тези, които искат да залагат на тенис, ще намерят най-добрите коефициенти в Bwin. Нека разгледаме няколко събития, които можете да направите залози в момента.

Заложете на US Open 2017

От 12 до 18 юни ще се проведе US Open 2017. Този прочут турнир ще включва повечето от най-добрите тенисисти в света, всеки от тях надявайки се да спечели огромната парична награда от $ 3,500,000. Коефициентите за залагания на US Open вече са определени, а тези, които обичат да залагат на спорт, имат фантастични възможности да кешаутнат.

Сред мъжете вече има ясни фаворити за залагания. На върха на коефициентите е Новак Джокович, който понастоящем е на второ място в света. Въпреки загубата си в Australian Open той все още е един от най-добрите играчи днес. Коефициента на Джокович е 2.50. Анди Мъри е друга чудесна опция за залагания на тенис с коефициент 3.00.

В момента фаворитът за залагания сред жените е Анжелика Кербер, която успя да спечели и Australian Open и US Open през 2016 г. Коефициента на Кербер е 5.50. Един от най-добрите авантюристи на US Open е Симона Халеп, която ще се опита да спечели първия си Grand Slam сингъл. Коефициента на Халеп е 9,00.

Заложете на French Open 2017

Друга чудесна възможност да заложите на тенис е да направите залог на победителя във French Open 2017. Сега нека да разгледаме кой е фаворит да спечели сред мъжете.

Рафаел Надал е смятан за най-добрият играч на клей в историята.

Коефициентите тук са доста подобни на коефициентите на US Open. Рафаел Надал е смятан от повечето експерти за залагания на тенис за най-добрия играч в историята на глинените игрища и в резултат на това в този турнир Надал влиза с коефициент 2.25. Новак Джокович е друга чудесна възможност с коефициент 4.50 в Bwin.

Хуан Мартин Дел Порто навлиза в този турнир с чудесния коефициент от 51.00, макар че много фенове на спорта смятат, че има страхотна възможност да направи голяма изненада с вълнуваща победа.

Заложете на Уимбълдън 2017

Турнирът на Уимбълдън е едно от най-известните ежегодни събития в тениса и привлича феновете на този спорт от цял свят, за да гледат най-добрите състезатели. Събитието от 2017 г. ще започне на 2 юли, а тези, които искат да залагат на тенис вече могат да заложат на победителите с Bwin.

Както вероятно бихте очаквали, същите трима играчи, които изброихме по-рано, са на върха на коефициентите за залагане на мъжете. Анди Мъри и Новак Джокович имат коефициент 3.00 и са фаворити, докато Роджър Федерер влиза като лек аутсайдер с 4.50. Милош Раонич е страхотна възможност и с текущия си коефициент от 11.00.

Коефициентите за залагания на Уимбълдън 2017 г. в женското поделение са малко по-интересни. Въпреки че не спечели Grand Slam, Симона Халеп има коефициент 25.00. Габрин Мугуруза е само на 23 години, но миналата година направи огромно впечатление с победа във French Open. Нейният коефициент за победа е 8.00.

Ако искате да заложите на тенис, най-добрият сайт, до който имате достъп е Bwin. Той осигуряват на членовете си най-добрите коефициенти и също така позволява широка гама от различни специални залози.