Побързайте и заложете на Керъл да се присъедините към Челси

Всички искаме да знаем какво ще се случи с футболистите, както и новите им дестинации. Разберете защо залогът за Керъл да се присъедините към Челси, може да удвои печалбите ви.

Около името на Андрю Керъл, английският национален играч, се носят много слухове, тъй като Челси си търси нов нападател. Ако вярвате на всички спекулации около пазара на трансфери, новини за онлайн спортни залагания в Обединеното кралство са се насочили точно към този футболист. Според слуховете Андрю Керъл ще се присъедини към Челси, докато Санчес и Мхитарян ще разменят клубове си съответно с Арсенал и Манчестър Юнайтед.

Според Mirror „Анди Керъл е казал на Уест Хям, че не е в състояние да тренира, но клубът му го изчаква да направи скенер на 29-годишния си глезен“. Може ли по този начин нападателят да се опитва да каже на чуковете, че не иска да играе повече с тях?

Липсата на голове в Челси

Четейки повече в новините за онлайн залаганията, ще научите повече за притесненията и за недостатъците на Челси. Главният нападател Мората не блести в момента във Висшата лига и неговите пропуски в постигането на цели са видими за всички.

Сила, присъствие, производство: Защо един залог на Керъл да се присъедини към Челси може да е добра сделка?

Мениджърът Антъни Конте мисли за бъдещето. Керъл е известен със своята акробатика, както и с мощните си въздушни способности. Нападателят може никога да не спечели Балон Д’ор, но може да постигне целите, които клубът си поставя в присъствието на Мората, тъй като испанецът се бори да влезе във форма. Може би се нуждае от освобождаване и кой по-добре да запълни празнотата.

Коефициентите за залагане на трансфера на Каръл

Онлайн сайтовете за спортни залагания в Обединеното кралство, като например Unibet Sportsbook, са заложили на различни ситуации и клубове, които искат да подпишат занапред.

  • Може ли залог на Керъл да се присъедини към Челси на коефициенти 3/4 да донесе стойност?
  • Ще остане ли Анди Керъл в Уест Хям с коефициентите за залагане от 19/20?
  • Може ли Евертън да подпише с Анди Керъл с коефициент 25/1?

Доколкото чуваме, от клюките, е ясно, че ако Челси го иска, ще подпишат. Керъл не би се отказал от подобно предложение, да играе за шамионите. С влизането в Unibet Sportsbook можете да заложите на Керъл да се присъедини към Челси, докато коефициента още е 3/4.